Verlies me. Niet. - Laura Kneidl. 

 

Het tweede en laatste deel van de Raak me. Niet. serie, geschreven door Laura Kneidl. Ik vond dit boek net wat beter dan het vorige. Je kon de band tussen Luca en Sage beter voelen, mede omdat ze al veel hadden meegemaakt in het eerste deel. 

Ook, leren we Sage's achtergrond veel beter kennen door de gevolgen van de cliffhanger van het eerste deel, wat ervoor zorgt dat je je nog beter kan inleven in de emoties en de acties van haar. 

 

Samenvatting:

 

Na de grote cliffhanger in 'Raak me. Niet.' gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, 'Verlies me. Niet.', meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...

 

 

Ik kijk enorm uit naar verdere vertalingen van Kneidl's boeken, want ik heb ontzettend genoten van de Raak me. Niet. serie. Kneidl heeft de achtergronden heel gedetailleerd uitgewerkt en daardoor kan je merken dat ze echt weet in welke situaties ze haar karakters moet laten reageren. 

De monologen in dit deel zijn nog dieper en het zorgt voor een diepere band tussen Sage en Luca. Ook, merk je dat ze elkaar meer leren begrijpen. 

Bovenal is dit dus gewoon een heel goed boek. 

 

Ik geef dit deel vijf sterren, en vind het dan ook ietsje beter dan het eerste deel.